За контакти
Тел.: 0876/ 756 100
E-mail: cbtbg@abv.bg

  Начало

  "Център ИНСАЙТ" е създаден с цел подобряване на психичното здраве на хората в България. 

  През юни 2013 г. в България беше доц. Рикардо Дале  Граве, Директор на Клиниката за нарушения в храненето и теглото "Вила Гарда" в Италия и автор на интензивна рехабилитационна програма за хора с телесно тегло значително под нормата. Проведен беше първи в страната семинар за 100 човека професионалисти от различни специалности от цяла България. С негова подкрепа създадохме "Център ИНСАЙТ" с общественополезната цел да се грижим за подобряване на психичното здраве, предотвратяване и преодоляване на проблемите с храненето и теглото. 

  При нас можете да намерите помощ при тревожност и депресия, нарушен контрол върху храненето, рехабилитация при анорексия, булимия и др. зависимости, преживяна травма, гняв и други емоционални  проблеми, семейни, брачни и сексуални трудности, синдром на прегаряне/бърн-аут и необходимост от справяне със стреса. 

  Центърът предлага уникални програми. Ние работим с клиенти, както от България, така и от други страни. Официални езици на центъра са български и английски.

  Нашите програми са базирани на когнитивно-поведенческа и схема терапия, както и ЕМДР техниката за работа при преживяна психологична травма. Екипът е подготвен и прилага също някои най-съвременни подходи като майндфулнес, който е един от методите от третата вълна в съвременната когнитивна терапия. Цели се цялостно изцеление на личността и възвръщане на баланса в ежедневието.

  НОВИНИ!

  СТАРТИРА ПРОЕКТ "ФРЕШ СТАРТ ЗА МЛАДЕЖИ С АНОРЕКСИЯ И БУЛИМИЯ"

  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

  ПРИ НАРУШЕНИЯ В КОНТРОЛА ВЪРХУ ХРАНЕНЕТО

  за повече информация пишете на е-мейл: center_insight@abv.bg